Seminar outsourcing & offshoring Suriname 21 augustus 2009

op .

Op 21 augustus 2009 organiseerde Dennis Lapar in hotel Novotel Rotterdam Brainpark een seminar met als titel
'Suriname: het beloofde land voor Nederlandse organisaties'.
In dit seminar kwamen de volgende onderwerpen aan bod: (Financiële) Dienstverlening, ICT, Zorg en Gezondheidszorg.

Aan de hand van een aantal spraakmakende presentaties van toonaangevende sprekers werden de (economische) feiten in Suriname belicht en praktijkcases van Nederlandse organisaties gepresenteerd, die de overstap naar Suriname hebben genomen.

Dennis Lapar bedankt de hoofdsponsor - Infizen - en de overige sponsors - Qualogy, Welten, Hakrinbank en Semantica - de sprekers en de deelnemers.

Dennis Lapar heeft al twee seminars in Nederland en één in Suriname georganiseerd. Hij is de initiator & organisator & dagvoorzitter van de seminars. Zijn drijfveer om deze seminars te organiseren is om Suriname te promoten op het terrein van Outsourcing & Offshoring. Hij enthousiasmeert Nederlandse bedrijven een deel van hun operationele werkzaamheden naar Suriname te verplaatsen. Zijn wens is, dat de Surinaamse jongeren ook meeprofiteren van de globalisering, die in volle gang is. Er zit geen bedrijf of instantie achter. Dit werk verricht hij alleen en op persoonlijke titel.

Zie het artikel - Suriname, het beloofde land - op de website van Radio Nederland Wereldomroep: www.rnw.nl/nl/suriname/article/suriname-het-beloofde-land
impressie seminar 21-08-2009