Seminar, interactieve sessies en Informatiebeurs

op .

Het seminar en de interactieve sessies zitten vol. Aanmeldingen worden niet meer geaccepteerd. U bent wel van harte welkom op de informatiebeurs van 16.30 uur tot 18.30 uur.

Bijeenkomst:Suriname en Nederland,  "Uw Toekomst"

Datum: 26 september 2013

Blaak 40 te Rotterdam (Gebouw Kamer van Koophandel Rotterdam)

Organisatie: FinanceSuriname

De namen van de sprekers van het seminar en de namen van forumleden van de interactieve sessies staan ook bij het onderdeel "Programma" vermeld. 

De toegangsprijs voor het seminar en de interactieve sessies is Euro 30, -plus 21% btw. Wilt u mee doen? Gebruik dan de button "Aanmelden".

Seminar en interactieve sessies :

Ontvangst: 12.15 uur

Van 13.00 uur - 14.45 uur Seminar; 

Van 15.00 uur - 16.10 uur Interactieve sessies ( forum met ondernemers);

Van 16.10 uur - 16.30 uur Netwerken voor deelnemers van het seminar en de interactieve sessies ;

De onderwerpen,die aan de orde komen op het seminar zijn: Landbouw, Pensioenen , cultuurverandering en multimediale bedrijfspresentatie voor bedrijven, Outsourcing & Offshoring, onderneming starten in Suriname en Wonen en Werken in Suriname en Nederland.

De heer Rene van Essen, landbouwdeskundige en directeur van Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) , komt speciaal naar Nederland om op het seminar te spreken en mee te doen met de interactieve sessies. 

De heer Rens Schalkwijk zal de 7 kernwaarden van ondernemen aan u presenteren. Hij is een innovatieve en inspirerende ondernemer. Zijn boek  '3RModel' komt in het najaar 2013 uit in Amerika.

Onderwerpen, die o.a. tijdens de interactieve sessies aan de orde zullen komen: 

Outsourcing & Offshoring: 

Een Nederlands bedrijf kan ca 40% op de bedrijfskosten besparen, indien dit bedrijf besluit een deel van de werkzaamheden naar Suriname te verplaatsen. Naast het Nederlands zijn er andere voordelen, die het aantrekkelijk maken voor Nederlandse bedrijven om zaken doen in Suriname.  

Wonen en Werken in Suriname: 

Door de crisis in Nederland denken de meeste mensen na over hun toekomst. Het starten van een bedrijf in Suriname is één van de mogelijkheden. Suriname maakt op dit moment een goede ontwikkeling door. De economische groei is gemiddeld 4% per jaar. Het wonen en werken in Suriname is minder stressvol in vergelijking met Nederland. Door de prachtige natuur in Suriname, kunnen de mensen zich beter ontspannen. Er is een uitstekende rechtstreekse vliegverbinding tussen Nederland en Suriname, waardoor de afstand tussen deze twee landen binnen één dag overbrugbaar is. 

Gepensioneerden: 

De mensen hebben minder te besteden door de hogere lasten in Nederland. Het creatief omgaan met het wonen in zowel Nederland als in Suriname zal voor verlichting zorg dragen en de kwaliteit van het leven van de gepensioneerden ten goede komen. 

Forumleden: 

De heer Andy Schmit, directeur van Internet Business Support

De heer Rene van Essen, directeur van  Vereniging Surinaams Bedrijfsleven

Mevrouw Jane Bissumbhar, directeur/Eigenaar van BD solutions 

De heer Kees Waals of de heer Emerald van Venrooij, directeur/eigenaar van FarShoring B.V.

De heer Waldo Ramzan, pensioendeskundige/eigenaar van Pass B.V.

De heer Diederik Samwel, Journalist/Schrijver

Mevrouw Darlene Wittering-Tel RMT,Beëdigd Register Makelaar-Taxateur O.Z., directeur bij Suriname Real Estate & Business Consulting N.V.

Mevrouw Kaushilya Budhu Lall, Advocaat/Partner bij Meijer Advocaten en Belastingadviseurs

Mevrouw Shyama Manichand, Consultant van Nederlands Migratie Instituut

Deze ondernemers hebben ruime ervaring met het zaken doen in Suriname. 

Wilt u meer weten over deze onderwerpen, meldt u zich dan aan voor de bijeenkomst Suriname, “Uw Toekomst” op 26 september 2013 in Rotterdam. Button: "Aanmelden". 

Let op: de sluitingsdatum is: 21 september 2013. Ná deze datum kunt u zich niet meer opgeven voor het seminar en de interactieve sessies.

Informatiebeurs (Gratis Toegang): 

Aan het einde van de middag is er een informatiebeurs. Bedrijven en organisaties zijn aanwezig op de beurs om informatie aan de bezoekers te verstrekken. De beurs is van 16.30 – 18.30 uur en is gratis. Geen aanmelding vereist.