Handelsmissie naar Suriname

op .

Handelsmissie naar Suriname van 14 november tot en met 19 november 2016

Van 14 november tot en met 19 november 2016 organiseert Stichting FinanceSuriname een handelsmissie naar Suriname. Deze reis is bestemd voor bedrijven, die overwegen om een onderneming in Suriname te starten c.q. werkzaamheden naar Suriname uit te besteden en die zich ter plaatse in Suriname willen oriënteren. Bedrijven worden uitgenodigd mee te doen met de Handelsmissie naar Suriname. Er zijn mogelijkheden om zaken te doen met Suriname.

Een voordeel van een persoonlijk bezoek aan Suriname is dat de deelnemers een goed beeld van dit land zullen krijgen. Deelnemers worden immers ter plaatse geïnformeerd over de mogelijkheden. De reis is niet alleen een blikverruimende ervaring, maar biedt tegelijkertijd een solide basis voor het voltooien van het ondernemingsplan. Verder zullen de deelnemers een beeld van Suriname als potentiële afzetmarkt krijgen. Er zullen interessante gesprekken plaatsvinden met Surinaamse ondernemers en invloedrijke personen in Suriname.

De reis is een unieke gelegenheid om kennis en ervaring met Surinaamse collega- ondernemers c.q. deskundigen uit te wisselen. Tijdens de reis leert u van andermans ervaringen, zodat u het wiel niet zelf hoeft uit te vinden.

Stichting FinanceSuriname heeft een uitgebreid en goed netwerk in Suriname. Sedert 2009 organiseert FinanceSuriname deze handelsmissies naar Suriname. Om een goed beeld van Suriname te krijgen, zullen er besprekingen plaatsvinden met deskundigen, die in Suriname wonen en ondernemen of werken. De deskundigen ( eigenaren van bedrijven en directeuren en managers van bedrijven en organisaties) zullen in gesprek treden met de deelnemers. Tijdens deze handelsmissie komen de deelnemers in het netwerk van FinanceSuriname en krijgen de kans om een vervolggesprek te plannen met de eigenaren, directeuren en managers van de bedrijven c.q. organisaties om over hun zaken te praten ( matchinggesprekken). De bijdrage om mee te doen met deze handelsmissie is € 1.500,-- vermeerderd met 21% btw en exclusief vliegticket, toeristenvisum, verzekeringen en verblijf. Het deelnamebedrag is inclusief de besprekingen met bedrijven/organisaties, netwerkbijeenkomst met locale ondernemers, bedrijfsbezoeken, maaltijden en drankjes en vervoerkosten vanaf de locatie van de eerste bespreking van de betreffende dag tot de locatie van de laatste bespreking van de dag.

Op de website www.internationaalondernemen.nl staat de handelsmissie van FinanceSuriname vermeld. U kunt een missievoucher bij RVO aanvragen. 

Tot 1 oktober 2016 kunt u zich voor de handelsmissie aanmelden.