Handelsmissie naar Suriname van 31 oktober tot en met 3 november 2017

op .

Van 31 oktober tot en met 3 november 2017 vindt de handelsmissie naar Suriname van Stichting FinanceSuriname plaats. Deze reis is bestemd voor bedrijven, die overwegen een onderneming in Suriname te starten c.q. hun producten en/of diensten naar Suriname te exporteren.

De bedrijven worden uitgenodigd mee te doen met deze handelsmissie. Stichting FinanceSuriname zorgt ervoor, dat de deelnemende bedrijven juist en volledig worden geïnformeerd. De reis is niet alleen een blikverruimende ervaring, maar biedt tegelijkertijd een solide basis voor het voltooien van het ondernemingsplan. In het programma is matchmaking opgenomen. Er zullen interessante gesprekken plaatsvinden met Surinaamse ondernemers en invloedrijke personen in Suriname.

De reis is een unieke gelegenheid om kennis en ervaring met Surinaamse collega- ondernemers c.q. deskundigen uit te wisselen. Tijdens de reis leert u van andermans ervaringen, zodat u het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Stichting FinanceSuriname heeft een uitgebreid en goed netwerk in Suriname. Sedert 2009 organiseert FinanceSuriname deze handelsmissies naar Suriname. Om een goed beeld van Suriname te krijgen, zullen er gesprekken plaatsvinden met deskundigen, die in Suriname wonen en werken. De deskundigen (directeuren, eigenaren en managers van bedrijven en organisaties) zullen in gesprek treden met de deelnemers. De deelnemers komen op deze wijze in het netwerk van FinanceSuriname en krijgen de kans om met de deskundigen over het zaken doen in Suriname te praten.

Organisatie:

De organisatie is in handen van Dennis Lapar, directeur van Stichting FinanceSuriname. Hij tekent voor de programmatische invulling en zal de deelnemers ter plaatse begeleiden.  

De deelnameprijs voor deze reis bedraagt € 1.500,-- per persoon. Dit bedrag omvat de organisatiekosten, reisbegeleiding, adviesgesprek met FinanceSuriname, lunches en vervoer naar de bijeenkomsten.

Attentie: dit bedrag omvat niet de kosten van het vliegticket, de vervoerkosten van en naar de luchthaven in Suriname ,de overnachtingen in Suriname en de btw. Deelnemers betalen deze kosten zelf en zijn ook verantwoordelijk voor een reis- en annuleringsverzekering en eventuele vaccins. Ontbijt en diners zijn voor eigen rekening. De kosten van de toeristenkaart is ook voor eigen rekening.

Missievoucher aanvragen bij RVO:

U kunt een missievoucher aanvragen . U kunt ook een aanvraag indienen via rvo.nl.

In de voucheraanvraag ondertekent u een verklaring dat u aan de voorwaarden voldoet. RVO.nl verstrekt per MKB-onderneming maar één missievoucher per jaar. Een voucher is op naam gesteld en is niet overdraagbaar.

Aanmelden voor deelname:

Voor deelname meldt u zich aan bij FinanceSuriname.

U levert de ondertekende voucher in bij de organisator. Ná uw deelname aan de handelsmissie  stuurt FinanceSuriname de missievoucher naar RVO. De Nederlandse overheid betaalt Euro 750,-- . Hiermee is 50% van de deelnameprijs voldaan. Het resterende bedrag én de btw betaalt u rechtstreeks aan de organisator. De btw kunt u weer terugvragen in uw btw-aangifte. 

 Sluitingsdatum: 14 oktober 2017

Voor nadere informatie: Dennis Lapar / mobielnummer: 0031648718653

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.