Handelsmissie naar Curaçao

op .

Van 6 november tot en met 8 november 2017 vindt de handelsmissie naar Curaçao plaats. Deze missie wordt georganiseerd door FinanceSuriname in samenwerking met  Curaçao in Business. Deze reis is bestemd voor bedrijven, die overwegen een onderneming in Curaçao te starten c.q. hun producten en/of diensten naar Curaçao te exporteren. Vanuit dit eiland is er een interessante markt om zaken in het Caraibische gebied en Latijns-Amerika te doen. De bedrijven in Nederland worden uitgenodigd mee te doen met deze handelsmissie.

Er zal een interessant programma samengesteld worden. Naast de overheid zullen bedrijven, organisaties,   banken, notarissen en andere deskundigen de deelnemers nader informeren. Matchmaking is onderdeel van deze marktoriëntatiereis naar Curaçao. De economische zone wordt bezocht en nader toegelicht. Bedrijven zullen een presentatie verzorgen. Gesprekken zullen ter plaatse bij een aantal bedrijven/organisaties plaatsvinden. Verder is er een netwerkbijeenkomst met bedrijven en genodigden.

Deelnamebedrag is € 1.250,-- exclusief reis- en verblijfkosten. Indien er twee personen van één bedrijf meedoen, dan betaalt de tweede persoon een bedrag van € 475,--. U kunt een missievoucher bij RVO aanvragen. De voorwaarden staan op de website rvo.nl. Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u een bericht van RVO en een missievoucher van  50% van het deelnamebedrag. De missievoucher levert u in bij FinanceSuriname. Na afloop van de handelsmissie wordt de missievoucher ingediend bij RVO. Het restantbedrag en de btw betaalt u vóór de start van de missie.   

Voor nadere informatie: Dennis Lapar 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobielnummer:0031648718653