Handelsmissie naar Suriname van 22 november tot en met 24 november 2018

op .

Van 22 november tot en met 24 november 2018 vindt de handelsmissie naar Suriname plaats. Deze handelsmissie wordt georganiseerd door Stichting FinanceSuriname, hierna te noemen FinanceSuriname. De bedrijven, die zaken willen doen met Suriname, worden uitgenodigd mee te doen met deze handelsmissie. De directeur van FinanceSuriname is Dennis Lapar. Sedert 2009 organiseert FinanceSuriname handelsmissies naar Suriname. In de afgelopen jaren heeft FinanceSuriname een deskundig en betrouwbaar netwerk in Suriname opgebouwd. FinanceSuriname heeft als doel om de werkgelegenheid in Suriname te bevorderen. FinanceSuriname is een sociale onderneming, die een bijdrage wil leveren om de Surinaamse economie impulsen te geven. De bedrijven en organisaties in Suriname ondersteunen het initiatief van FinanceSuriname en verlenen hun volle medewerking om de deelnemende bedrijven goed en juist te informeren. FinanceSuriname is deze bedrijven veel dank verschuldigd.

Het programma ziet er als volgt uit:

Op 22 november 2018 starten wij om 9.30 uur bij Suriname Business Development Center. Tijdens het driedaagse programma zullen wij met directieleden van banken en organisaties, ondernemers en deskundigen praten over het ondernemen in Suriname en de mogelijkheden voor de deelnemende bedrijven. Er worden een paar bezoeken aan bedrijven en organisaties gepland. Elke deelnemer heeft een bespreking ( één op één) met de econoom/consultant de heer Winston Ramautarsing en een bespreking ( één op éen) met de econoom/bankier de heer Jim Bousaid. De deelnemer heeft de mogelijkheid zijn/haar businessplan- uiteraard onder geheimhouding - voor te leggen aan hun gesprekspartners.  Matchmaking en een netwerkbijeenkomst staan ook op het programma.

Organisatie:

De organisatie is in handen van de heer Dennis Lapar, directeur van FinanceSuriname. Hij zal de deelnemers ter plekke begeleiden. Het deelnamebedrag voor deze handelsmissie bedraagt € 750,-- per persoon. In dit bedrag zitten de organisatiekosten, reisbegeleiding, adviesgesprek met FinanceSuriname, lunches en vervoer naar de bijeenkomsten ( van de locatie van de eerste bijeenkomst naar de volgende bijeenkomst op de desbetreffende dag).

Attentie: de kosten van het vliegticket, de vervoerskosten van de luchthaven in Suriname, de overnachtingen in Suriname, de btw, de vervoerskosten naar de locatie van de eerste bespreking en terug naar het verblijfadres van de deelnemer, toeristenkaart, verzekeringen, ontbijt en diner zijn voor eigen rekening van de deelnemer.

Missievoucher van RVO:

RVO stelt een missievoucher ter beschikking van € 375,--. De deelnemer kan hiervoor in aanmerking komen, indien de deelnemer aan de voorwaarden van RVO voldoet. Bij goedkeuring van de missievoucher is het deelnamebedrag ( zie hiervoor) 50% lager. Het is zeer aantrekkelijk voor een deelnemende bedrijf om zo'n missievoucher aan te vragen. FinanceSuriname is bereid de deelnemer te helpen met het invullen van de aanvraag voor een missievoucher.

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sluitingsdatum: 1 november 2018