Handelsmissie naar India

op .

FinanceSuriname (gevestigd in Nederland) organiseert in samenwerking met ARC Exhibits (gevestigd in India) een handelsmissie naar India voor bedrijven gevestigd in Nederland, de Nederlandse Antillen en Suriname. De handelsmissie vindt plaats op 25, 26 en 27 maart 2019 in Mumbai/India. Dit evenement zal zich richten op de kansen om zaken met elkaar te doen. Het programma van de handelsmissie bestaat uit een congres, matchmaking, overdracht van relevante informatie, kennismaking met elkaars gewoonten en gebruiken, netwerken en het verkennen van Mumbai op zakelijk gebied. De handelsmissie biedt de deelnemende bedrijven volop de gelegenheid om het potentieel van India te verkennen, meer inzicht te krijgen in de Indiase markten, producten en diensten, de mogelijkheden, die zij bieden,potentiële klanten te ontmoeten en succesvolle partnerschappen te ontwikkelen.

Programma:

Dag 1 hebben wij een congres in een hotel in Mumbai met de deelnemers en bedrijven uit India. Op dag 1 starten wij ook met de introductie van de matchmaking. Op de tweede dag van de handelsmissie is een uitgebreid  matchmakingprogramma. Dan praten de bedrijven serieus met elkaar. De derde dag bezoeken wij een bedrijf. Er wordt er ook uitgebreid met ervaringsdeskundigen gesproken over de manier van het zakendoen in India. Er wordt aandacht besteed over elkaars gewoonten en gebruiken. Verder wordt er relevante informatie over het netwerken verstrekt. Deze handelsmissie is er op gericht om de deelnemers in contact te brengen met bedrijven uit India en het zakendoen met elkaar te stimuleren. De bedrijven uit het Koninkrijk der Nederlanden kunnen in aanmerking komen voor een missievoucher. Na plaatsing op de website van Internationaal Ondernemen zal er op de website van FinanceSuriname vermeld worden op welke wijze een aanvraag voor de missievoucher ingediend kan worden door een bedrijf van het Koninkrijk der Nederlanden. Wij geven ook de bedrijven uit Suriname de kans om mee te doen. De Surinaamse bedrijven komen niet in aanmerking voor een missievoucher.

Deelname bedrag (organisatiekosten):

De bedrijven uit het Koninkrijk der Nederlanden betalen een bedrag van € 600,-- plus 21% btw.  Deze bedrijven hebben de mogelijkheid een missievoucher aan te vragen bij RVO. Bij toekenning betaalt een deelnemende bedrijf het bedrag van € 300,--  en de verschuldigde btw. 

De Surinaamse bedrijven betalen een bedrag van € 300,-- .

Overige kosten:

Vliegticket,hotelovernachtingen, kosten visum en overige kosten zijn voor rekening van het deelnemende bedrijf.

Sluitingsdatum:

1 maart 2019

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.